Mostar Bus

U organizaciji EPI ”Everyday Peace Indicators

Izložba od dvadesetak zanimljivih foto-priča postavljena je u jednom od naših autobusa kako bi mogli putovati i do udaljenih zajednica koje su manje povezane s gradskim centrom.

Ova izložba predstavlja živopisne i raznovrsne narative koje su zabilježili istraživači zajednice u Mostaru a građani Mostara imaju je prilike pogledati u jednom od naših autobusa.

U Galeriji kraljice Katarine, Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosače 15.2.2024. s početkom u 19.00 sati će biti upriličeno svečano otvaranje izložbe pod nazivom “Mostar-foto priče”, koju predstavlja Everyday Peace Indicators (EPI) u okviru projekta “Mostar Prostori koji pokreću”.

Studijom koja je provedena u sedam različitih mjesnih zajednica određeni su pokazatelji mira i zajedničkog života u njihovim zajednicama. Rezultati istraživanja su vrlo zanimljive foto priče koje su kroz nesvakidašnju izložbu odabranih radova podijeljene s građanima. Izložba je postavljena u jednom od naših autobusa kako bi mogli putovati i do udaljenih zajednica koje su manje povezane s gradskim centrom.

Postavku izložbe u autobusu građani imaju priliku već vidjeti danas i sutra, 15.2. i 16.2.2024., ispred Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača te 17.2.2024. u mjesnoj zajednici Blagaj od 10:00 do 14:00 na RVI parkingu te mjesnoj zajednici Cim od 15-19 sati ispred ambulante Doma zdravlja. U nedjelju, 18.2.2024. izložba će biti postavljena od 10:00 sati do 15:00 ispred Centra za kulturu u mjesnoj zajednici Potoci, Bijelo Polje.